Plesk Onyx Gratuit!

Un server dedicat înseamnă securitate sporită, flexibilitate, viteză și stabilitate. Ca soluție inedită de administrare, MoldData vă pune la dispoziție Panou de control Plesk Onyx absolut gratuit!

Utilizați noul Plesk Onyx complet gratuit! Acest instrument este disponibil cu toate Serverele Dedicate de la Host.md.

Platforma Plesk este lider în dezvoltarea, operarea și automatizarea site-urilor și aplicațiilor. Cu ultima versiune Plesk Onyx, un sistem unic și complex este disponibil pentru dezvoltatori, administratori de sistem și experți web, cât și pentru agenții și reselleri. Plesk Onyx sprijină toate limbajele de programare relevante, cum ar fi PHP, Java, node.js, html5, .Net, Python și multe altele. Numeroși clienți pot lucra concomitent prin intermediul unui panou de control partajat.

Tot ce trebuie să faceți este să luați un server dedicat de la Host.md și să începeți a utiliza panoul de control Plesk Onyx încorporat!
Lansare rapidă

Pasul 1

Comandați un server de la Host.md

Pasul 2:

Selectați și instalați versiunea Plesk Onyx din panoul de control

Pasul 3:

Sunteți pregătit pentru a începe proiectul!


Noul instrument de administrare Plesk Onyx face lucrul pe server considerabil mai ușor. Panoul de control oferă un spectru de funcții utile, o multitudine de noi caracteristici. Suntem printre puținii parteneri Plesk care oferă versiunea Onyx. Descoperiți de ce Plesk Onyx este mai mult decat un panou de control.Cele mai importante avantaje ale noului Plesk Onyx

Suport Docker

Răspunde la cererile în creștere ale clienților: Docker vă permite accesul la cerere la numeroase programe, cum ar fi Redis, MongoDB, Memcached și multe altele.

Suport Git

Integrați Git, în prezent cel mai popular sistem de management al codului sursă. Gestionați arhive Git și utilizați-o ca transport pentru publicații și actualizări.

Ready-to-code

Profitați din interfața intuitivă pentru profesioniști web - utilizați PHP, JavaScript, Perl, Ruby, Python, Java, node.js, html5 și multe altele.

Multi-server

Un management al contului centralizat facilitează alocarea automată a conținutului sau a abonamentelor între nodurile conectate.

Multiple sisteme de operare

Aveți posibilitatea de selecta sistemul de operare dorit: Windows sau distribuții Linux, cum ar fi CentOS, Debian sau Ubuntu

Set de instrumente WordPress

Instrument puternic de securitate și de management pentru instanțe WordPress, plugin-uri și teme.


What Clients Say