Găzduire web WordPressDacă ai fost vreodată în căutarea unei soluții de web hosting, atunci ai analizat diferite tipuri de găzduire. Acest articol este menit să explice ce oferă în plus găzduirea WordPress față de alte servicii de web hosting.

WordPress hosting oferă securitate sporită și performanță, timp redus de încărcare, scalabilitate. De asemenea viteza de încărcare a site-ul crește, fapt deosebit de important pentru vizitatori. Să vedem mai multe avantaje ale găzduirii WordPress:

1.  Încărcare mai rapidă a paginilor web

Popularitatea unui website depinde în mare măsură de viteza de încărcare a paginilor sale. Evident, dacă un site se încărcă lent, atunci utilizatorii vor evita acel website, iar acest lucru poate reduce considerabil traficul. Pe de altă parte, hostingul WordPress oferă o viteză mai mare de încărcare, ceea ce duce la un clasament mai bun în rezultatele căutării în Google. Prin urmare, WordPress hosting, de asemenea, aduce trafic pe site-ul găzduit.

2. O mai bună securitate a site-ul

Securitatea este o preocupare majoră pentru deținătorii de site-uri. Deoarece platforma WordPress este utilizată atât de des, de multe ori devine ținta atacurilor cibernetice. Prin folosirea unui hosting cloud sigur, vei primi firewall-uri, scanări malware regulate, reguli stricte de acces și alte unelte menite să asigure o securitate sporită.

3. Backup-uri automate

Backup-ul regulat al site-ului poate fi de mare ajutor în situații neprevăzute. Alegând serviciul de găzduire WordPress, site-ul va fi asigurat cu copii de rezervă automate zi de zi.

4. Update regulat la cea mai recentă versiune

Cu găzduirea WordPress nu trebuie să mai ai grija actualizărilor. Upgrade-ul la cele mai recente versiuni se face în mod automat.

5. Uptime

În cazul în care un server cade, site-urile găzduite pe el, de asemenea, nu funcționează. Cloud este un server virtual construit folosind o distribuție largă de mașini. În cazul în care un server fizic cade, altul este imediat disponibil. În acest fel performanța site-ului nu este afectată. Din acest motiv găzduirea WordPress este considerată extrem de fiabilă.

6. Servere optimizate

Utilizarea largă a WordPress este un lucru bun, deoarece furnizorii de cloud sunt pregătiți să ofere găzduire adaptată. Serverele Cloud sunt complet optimizate pentru a oferi găzduire WordPress eficientă.

7. Scalabilitate

Cine și-ar dori să reconstruiască sistemele, să adăuge și să elimine hardware-ul în mod manual? Găzduirea WordPress permite scalarea resurselor conform necesităților pentru a satisface cererea. Dacă traficul crește, imediat vor fi alocate resurse, iar dacă vizitele scad, și consumul va fi redus.

Cu WordPress hosting ai viteza la care se așteaptă clienții tăi. Testează WordPress în Cloud gratuit timp de 14 zile!

Ai nevoie de mai multe informații? Poți cere sfaturi de la experții noștri la numărul scurt 14404.What Clients Say