Găzduire web Magento

De ce să alegi găzduire web Magento în locul unui serviciu tradițional de web hosting?
Pentru că găzduirea Magento face diferența în vânzările pe internet. Poți ușor dezvolta magazinul tău on-line și ai cele mai recente optimizări pentru performanță maximă, stabilitate și securitate.

Magento este cea mai folosită platformă de e-commerce din lume, dar este, de asemenea, și cea mai complexă. Din acest motiv, este nevoie de un hosting optimizat capabil să utilizeze întregul său potențial, un hosting care să asigure că magazinul on-line este 100% rapid, sigur și fiabil.

Să vedem cele 7 motive de bază pentru care trebuie să utilizezi hosting Magento pentru a-ți crește vânzările on-line.

1. Încărcare rapidă a paginii

Hostingul Magento este capabil de a face site-ul să funcționeze mai rapid decât pe hostingul tradițional. Principalul motivul al abandonului coșului de cumpărături și a pierderii potențialilor clienți este încărcarea lentă a catalogului de produse. În schimb, cu găzduirea Magento, utilizatorii pot finaliza rapid procesul de achiziție, fiind satisfăcuți de experiența lor în magazinul respectiv și vor reveni pe site-ul tău!

2. Performanță superioară

Grație optimizării caracteristicilor specifice găzduirii Magento, performanța ajunge la nivelul maxim, garantând o funcționare ușoară și rapidă a paginii web.

3. Poziționarea pe motoarele de căutare

Viteza, performanța și optimizarea influențează în mod semnificativ poziționarea pe motoarele de căutare, asigurând o clasare mai bună în căutări. Faptul că ai un magazin e-commerce bun este inutil dacă nimeni nu-l poate găsi!

4. Securitate

Cât de importantă este securitatea pentru site-urile de e-commerce? Este esențială. Cu un hosting de calitate va fi mai ușor să asiguri siguranța site-ului, datorită serviciului de monitorizare și actualizare continuă.

5. Fiabilitate

Nu în ultimul rand, găzduirea Magento reduce cu mult downtime-ul și face magazinul on-line mai fiabil și disponibil în orice moment, de asemenea, în cazul unui număr mare și neașteptat de vizitatori.

6. Oportunități de expansiune

Poți avea o cantitate nelimitată de produse de orice tip în magazinul tău on-line. Mii de extensii Magento disponibile, compatibile cu companii de toate dimensiunile

7. Mai multe magazine on-line în unul singur

Poți deschide mai multe magazine cu adrese URL individuale. De exemplu, poți oferi aceeași gamă de produse în diferite magazine, sau crea cu ușurință magazine partenere. Aceasta este o mare facilitate care permite lansarea de magazine on-line chiar și în limbi diferite

Ai nevoie de mai multe informații? Poți cere sfaturi de la experții noștri la numărul scurt 14404.What Clients Say