Găzduire web Drupal

6 Motive să alegi Drupal Hosting pentru site-ul tăuConsiderat unul dintre cele mai bune sisteme de administrare a conținutului (CMS), Drupal este utilizat pentru numeroase site-uri e-commerce, de informare și organizare. Din moment ce crearea, întreținerea și actualizarea site-ului pe această platformă se realizează ușor, tot mai mulți oameni aleg să utilizeze acest sistem de management al conținutului, mai ales în cazul în care nu posedă abilități de programare.

Drupal este una dintre cele mai populare platforme open source și este pe larg utilizată pentru găzduirea site-urilor mici și mari. Prezentăm principalele avantaje ale hostingului Drupal pentru a te ajuta să decizi dacă e opțiunea de care ai nevoie pentru a-ți găzdui web site-ul.

1. Performanță sporită

Paginile, găzduite pe această platformă, de obicei se încărcă și funcționează mai rapid. Unul din motivele căruia se datorează acest fapt este că e mai puțin consumatoare de resurse. Găzduirea Drupal poate face față chiar și creșterilor bruste de trafic. Site-ul poate avea milioane de afișări și mult conținut fără a-i fi afectată performanța. Drupal hosting este o alegere bună când exista volume mari de conținut, vizitatori și utilizatori.

2. Flexibilitate

E posibil de a adăuga cu ușurință multe alte caracteristici în timp ce site-ul web se află în construcție. Site-ul poate ușor interacționa cu alte pagini web, integra alte tehnologii și e flexibil să evolueze în orice direcție.

3. Fiabilitatea

Fiabilitatea este un punct forte major al găzduirii Drupal. Cu multe tipuri de hosting, exista riscul de nefuncționare a site-ului din diverse motive. Infrastructura bazată pe containere face acest tip de hosting mult mai fiabil.

4. Management simplu

Drupal în cloud îți permite să gestionezi cu ușurință conținutul site-ului, inclusiv pagini, meniuri, imagini și fișiere. De asemenea păstrează designul site-ului separat de conținutul său.

5. Siguranță

Securitatea site-ul este extrem de importantă pentru orice afacere. Un site nesigur ar putea în cele din urmă să cadă din cauza atacurilor. Pentru un site de comert electronic sau afaceri care stochează date despre clienți, găurile de securitate prezintă riscuri sporite, rezultând în pierderea clienților și prejudicii de imagine. Hostingul Drupal este stabil și sigur deoarece orice vulnerabilități sunt filtrate constant.

6. Personalizare

Spre deosebire de alte tipuri de hosting, Drupal are foarte puține limitări. Aceasta oferă aplicații personalizate, fără a afecta gradul de utilitate. Poți personaliza rolurile și permisiunile utilizatorilor. De asemenea, mai multe site-uri, brand-uri și campanii pot fi gestionate pe o singură platformă.

Aceste avantaje fac găzduirea Drupal o alegere populara printre deținătorii de site-uri web, în special în rândul utilizatorilor experimentați, care știu de ce au nevoie în site-urile lor.

Ca să știi și tu dacă se potrivește necesităților proiectului tău, testează absolut gratuit platforma.

Ai nevoie de mai multe informații? Poți cere sfaturi de la experții noștri la numărul scurt 14404.What Clients Say